Garethu Baleu opet zviždali navijači Real Madrida


17. 07. 2019 u 18:57

Garetha Balea su ponovo izviždali navijači Real Madrida tokom predsezonske turneje kluba nakon što je odbio da potpiše autograme pred svojim hotelom u Montrealu.

Velšanin, koji je preselio na Bernabeu 2013. godine, često je bio žrtva za loše nastupe, a navijači su ga u više navrata maltretirali na utakmicama.

Neki navijači su čak pokušali da oštete Baleov automobil dok je napuštao Realov trening centar nakon poraza u El Classicu 2015. godine, naglašavajući animozitet među osnovnom podrškom za igrača koji se izgleda nikada nije prilagodio u Španiji.

Prema Marci, 30-godišnjak je nosio slušalice na glavi dok je prilazio timskom treneru i tada je izviždan od strane nekih navijača kada nije stao da se pozdravi sa navijačima ispred njegovog hotela.

Bale se smatra viškom kod Zinedina Zidanea, koji ga nije koristio kao redovnog startera tokom prvog mandata kod Los Blancosa, ali napadač ostaje odlučan da ostane u Realu ovog ljeta.

Zidaneova ekipa igra svoju prijateljsku utakmicu protiv Bayern Municha u subotu, a takođe će igrati protiv Arsenala, Atletico Madrida i Tottenhama prije početka nove sezone.